donderdag 2 april 2009

Bali here we come!


Het zal waarschijnlijk even duren voordat hier weer een blogpostje verschijnt. Morgen vertrekken wij namelijk voor drie weken naar zonnig Bali.

Uiteraard zal ik proberen af & toe een miniverslagje op dit blog te plaatsen, maar of dat ook lukt is en blijft afhankelijk van de Internetverbindingen daar ter plaatse. Maak het jezelf dus makkelijk en neem een RSS-abonnement, dan merk je vanzelf wanneer er hier iets nieuws verschijnt.

Voor de thuisblijvers staat hierboven een handzaam kaartje om een beetje een beeld te krijgen waar wij de komende tijd precies gaan uithangen.

Morgenmiddag om 14.00 uur vliegen we vanaf Schiphol naar Hongkong en van daaruit naar Denpasar, waar we om 14.50 uur plaatselijke tijd veilig en wel hopen te arriveren. In totaal dus gauw een kleine 24 uur onderweg uit Vlissingen. Ik zie met mijn stramme, pijnlijf niet bepaald uit naar zo’n lange vlucht, maar heb me als extra motivatie een massage-abonnement bij een Balinese blom in het vooruitzicht gesteld.

Van zaterdag tot dinsdag verblijven we in een guesthouse in Kuta, het meest vertoeristiseerde deel van Bali, maar wel lekker dicht bij het vliegveld. In theorie kunnen we ons binnen een uurtje na aankomst uitgeteld op het strand laten neerploffen.

De eerste drie dagen zullen we vooral bezig zijn met acclimatiseren, onthaasten, bijtanken en verbranden. Het plan is om maandag een brommertje te huren en op ons gemakkie het schiereland onder Kuta te verkennen.

Dinsdag vertrekken we dan per taxi naar het wat hoger gelegen Ubud, waar we voor vier dagen een bungalowtje gehuurd hebben. Vanuit Ubud willen we in een paar brommertripjes het (noord)oosten verkennen voordat we doortrekken naar de noordkust, richting Lovina. Hoe de route zich daarna verder ontwikkelt, zal de tijd leren. Misschien steken we de laatste week vanuit Padangbai nog over naar de Gili-eilanden voor de kust van het naburige Lombok, misschien ook niet.

In ieder geval hopen we zaterdag 25 april gezond & gebruind weer in Huize Q te belanden. Maar daar moeten we nu natuurlijk nog niet aan denken. Voorlopig verheugen wij ons verheugen ons op zon, strand, tempels, sawa’s, vulkanen, gado gado, apen, dolfijnen, kipsaté en andere exotische diersoorten.

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Heel veel plezier en kijk uit voor een zonnesteek nu je zonnebril hier nog ligt...

Groetjes, van Marileen en Ricardo die vandaag nog geen nies gehoord hebben.

Unknown zei

Een hele prettige vakantie Peter!

Anoniem zei

hoi lieve Peter en Marianne,

Te laat om elkaar nog voordien gesproken te hebben, maar tijdens en na jullie vakantie wil ik graag mee beleven!!
Voor nu: veel zon, rust, moois, GENIETEN gewenst!!

een dikke kus
van Anja

De Eeuwige Bron zei

Fijne vakantie Q.

Bea Babijn zei

Nog net op de valreep wens ik jullie een hele fijne vakantie toe. Als jullie nu een beetje aan ons denken op vakantie en wat mooie kiekjes maken dan kunnen wij straks ook nog een beetje meegenieten op Peter Q's photostream.