woensdag 22 april 2009

Cirkeltje rond


Na opnieuw een leuke, snelle speedboattrip en een aansluitende gratis shuttlebusverbinding in Padangbai zijn we inmiddels weer beland in Seminyak. Back where we started.

Werden door de shuttlebus op ons verzoek gedropt in het centrum van Kuta, waar we ons eerst tegoed hebben gedaan aan capuccino, nicotine en chocolade fudge. En er moest ook hoognodig gepind worden, want op de Gilis zijn geen geldautomaten.

Het eerste wat ons hier weer overviel was de ploertige hitte (op de Gilis toch vaak de lichte frisheid van een zeewindje) en de enorme verkeershectiek met bijbehorende motorische herrie. Wat waren we dat prettig ontwend, de afgelopen dagen.

Maar goed, aan alles komt een eind, ook aan deze enerverende, gevarieerde vakantie. Morgen nog een dagje strand & wat shoppen in Kuta en als culinaire afsluiter hopen we op huisgemaakte tagliatelli met baby kreeftjes en truffel bij ons geliefde Gado Gado.

Nog even funshoppen
Marianne is zojuist Seminyak nog even in geweest, op zoek naar glimmers die ze tot op heden niet gevonden had. Maar nu dan eindelijk toch geslaagd op de valreep. Ikzelf ben zoals gewoonlijk weer behangen met kettinkjes en armbandjes en heb shirtsgewijs al het grootste deel van mijn zomergarderobe gescoord, alleen nog op zoek naar een paar korte broeken en dan ben ik helemaal tevreden.

Vrijdagmiddag wacht dan weer die langdradige, vervelende terugvlucht. Maar goed, we slaan ons er wel doorheen, dankbaar voor een interne harde schijf met ingebrande beelden, herinneringen en ervaringen.

Zaterdag tegen de middag hopen we in Huize Q vermoeid & verzadigd in onze Bedboot te storten. En dan weer als vanouds op de plofmobiel naar AH voor de weekendboodschappen. Een vreemd vooruitzicht...

9 opmerkingen:

Anoniem zei

hoi Peter en Marianne,

FIJN om jullie laatste ervaringen te lezen! Ik hoop dat jullie vandaag nog een dag heerlijk kunnen genieten!!

Morgen een drukke dag, en zaterdag moe thuiskomend ... maar: de weersvoorspelling is goed!! Natuurlijk niet zoals jullie gewend zijn, maar wel zonnig! En dat gevoegd bij een blijde Joop ... welkom thuis!!!

liefs,
Anja

Romas zei

Hallo Peter en Marianne

Allereerst tot slot, wat hebben je goed en veelvuldig verslag gedaan van jullie mooie Bali en Lombok reis.

We wensen jullie nog fijne laatste dagen daar en een goede en voorspoedige thuisreis naar het mooie schiereiland Walchren.

Hier is de temperatuur heel aangenaam met naturel airco en zon na de mist. De fleurotieke lente kleuren en geuren zijn weer volop aanwezig.

Een goed vooruitzicht gewenst,
Groeten Robert en Maria

Anoniem zei

hoi Peter en Marianne,
Toen ik vanochtendvroeg Freek naar school bracht scheen hier de zon al en was er geen wolkje (en zelfs geen chemtrail) aan de lucht!!Gewoon Fantastisch! Als het weer zo blijft, is het niet zo`n afknapper voor jullie om weer terug te zijn en tuf je misschien met veel plezier naar Appie Hein om je eerste boodschapjes hier weer te doen.
lieve luitjes, nog veel plezier
daar in de resterende tijd en een
goede reis terug!!
liefs,
Mo

PeterQ zei

Dit wordt de allerlaatste vankantiereactie via dit blog.

Het is nu 21.45 uur en we zitten na 4 uur vliegen inmiddels op Hongkong Airport beland waar ik een gratis Internetspot ontdekt heb. Kon ik natuurlijk niet links laten liggen.

We zitten nu bij Starbucks en moeten nog 2 uur overbruggen voordat we op de vlucht naar Amsterdam kunnen stappen.

Gaan in het vliegtuig alvast dromen van onze bedboot in Huize Q.

Groeten uit Honkong

PeterQ zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
PeterQ zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
PeterQ zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
PeterQ zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
PeterQ zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.